Verschillende gratis sessies

Abonneer je op mijn YouTube kanaal en pak thema’s als ademhaling, stressreductie, rugklachten, ontspanning en slapeloosheid aan.

ABONNEER JE VRIJBLIJVEND OP MIJN YOUTUBE KANAAL

Elke week een gratis sessie 

Abonneer je op mijn YouTube kanaal en pak thema’s als ademhaling, stressreductie, rugklachten, ontspanning en slapeloosheid aan.

ABONNEER JE VRIJBLIJVEND OP MIJN YOUTUBE KANAAL

WAT DEELNEMERS AAN JASMIJN’S LESSEN ZEGGEN

Jasmijn is aanstekelijk enthousiast en duidelijk in aanwijzingen.

Ik heb nu enorm veel inspiratie en nuttige informatie om mijn adem in te zetten en me direct beter te voelen.

De ademcursus is praktisch toepasbaar, goede tips voor mijn dagelijks leven. Ik heb zin om aan de slag te gaan. Ik voel me zo veel beter in mijn vel.

Jasmijn is authentiek, rustig, duidelijk in haar uitleg. Ze is geduldig, open, respectvol, liefdevol en heeft kennis over wat ze doet en zegt.

Ik voel me ontspannen, heb meer inzicht en verdieping over mijn ademhaling en bewustwording hoe hiermee om te gaan.

Jasmijn geeft fijne oefeningen, heldere uitleg. Wat een fijne rust in haar manier van lesgeven en de sessies waren mooi in balans en geschikt voor iedereen.

De cursus is super duidelijk, goed te volgen, fijne begeleiding, een prachtige lach.

Jasmijn bij je in de huiskamer

Ik geef al jarenlang met veel plezier wekelijks lessen. Steeds vaker kreeg ik het verzoek van mensen die niet in de buurt wonen om toch lessen bij me te blijven volgen. Ook deelnemers aan de lerarenopleiding en weekend retraites wilden meer. 

Deze online lessen zijn mijn antwoord op die behoefte. Wanneer je member wordt kun je elke woensdag meedoen met een yogales en een ontspanningssessie. Mijn advies is om ze allebei te doen. Ook krijg je onbeperkt toegang tot al mijn lessen en heb je de vrijheid om wanneer dan ook, waar dan ook een les te doen. Bovendien kent een membership volop voordelen zoals gratis cursussen, kortingen, updates en extra’s.

Of je je nu abonneert op mijn YouTube kanaal, member wordt of een cursus doet; ik ben hier om jou te ondersteunen op de manier die bij jou past. Mocht je speciale verzoeken of behoeftes hebben, aarzel niet om contact met me op te nemen.

Jasmijn-Yoga-yoga-basis-cursus

Yoga Basis Cursus

Is yoga nieuw? Dan is deze cursus een perfecte entree! Jasmijn loopt je door basisprincipes heen die je in elke les kunt toepassen

BEGIN VANDAAG
Jasmijn-Yoga-benut-ademcursus

Meer Adem Minder Stress

Ga deze 30-daagse uitdaging aan: doe elke dag 5 minuten een begeleide ademhalingsoefening. (spoiler alert: aan het einde wil je niet anders)

ADEM IN …
Jasmijn-Yoga-yoga-met-tennisballen

Masseer je (pijn) vrij

Ontdek hoe je een tennisbal kunt gebruiken om jezelf een massage te geven. Jasmijn begeleid je door elke stap van deze #yogametballen.

ONTDEK HET NU

Beter Slapen

Wil je sneller, dieper en beter slapen? Investeer zeven dagen lang 20 tot 30 minuten met Jasmijn in bed – en je zult slapen zoals nooit tevoren…

SLAAP BETER

Special: Rugklachten

Zit je veel of heb je rugklachten? Jasmijn leidt je door een rijkdom aan oefeningen – ook die je makkelijk tussendoor kunt doen. Ajuus stramheid, welkom souplesse!

AAN DE SLAG

Yoga voor Schrijvers

Schrijven kan al snel een hoofdelijke bezigheid worden – deze unieke collectie helpt je schrijven belichaamd te houden. Geef je schrijven spieren!

BELICHAAMD SCHRIJVEN
jasmijnyoga beter slapen

Vanavond Beter Slapen

Wil je sneller, dieper en beter slapen? Investeer zeven dagen lang 20 tot 30 minuten met Jasmijn in bed – en je zult slapen zoals nooit tevoren…

VANAVOND BETER SLAPEN – 3 GRATIS SESSIES

Houd je Longen in Conditie

Wil je je longen reinigen, je longcapaciteit verbeteren of een optimale functie van je longblaasjes? Jasmijn helpt je in drie manieren hoe dat kan!

BOOST JE IMMUUNSYSTEEM – 3 GRATIS SESSIES