Elke woensdagochtend GRATIS yogalessen

  • voor iedereen toegankelijk
  • van 9:30 tot 10:15 Yoga met Jasmijn
  • van 10:30 tot 11:15 Ontspannen met Jasmijn

Bij 1000 abonnees kan ik met livestream beginnen, dus abonneer je nu!

ABONNEER JE OP MIJN YOUTUBE KANAAL

Elke woensdagochtend GRATIS yogalessen


voor iedereen toegankelijk

van 9:30 tot 10:15 Yoga met Jasmijn

van 10:30 tot 11:15 Ontspannen met Jasmijn

 

Bij 1000 abonnees kan ik met livestream beginnen, dus abonneer je nu!

ABONNEER JE OP MIJN YOUTUBE KANAAL

WAT DEELNEMERS AAN JASMIJN’S LESSEN ZEGGEN

Jasmijn is aanstekelijk enthousiast en duidelijk in aanwijzingen.

Ik heb nu enorm veel inspiratie en nuttige informatie om mijn adem in te zetten en me direct beter te voelen.

De ademcursus is praktisch toepasbaar, goede tips voor mijn dagelijks leven. Ik heb zin om aan de slag te gaan. Ik voel me zo veel beter in mijn vel.

Jasmijn is authentiek, rustig, duidelijk in haar uitleg. Ze is geduldig, open, respectvol, liefdevol en heeft kennis over wat ze doet en zegt.

Ik voel me ontspannen, heb meer inzicht en verdieping over mijn ademhaling en bewustwording hoe hiermee om te gaan.

Jasmijn geeft fijne oefeningen, heldere uitleg. Wat een fijne rust in haar manier van lesgeven en de sessies waren mooi in balans en geschikt voor iedereen.

De cursus is super duidelijk, goed te volgen, fijne begeleiding, een prachtige lach.

Jasmijn bij je in de huiskamer

Ik geef al jarenlang met veel plezier wekelijks les op twee yogascholen in Nederland, Yoga Moves in Utrecht en Delight Yoga in Amsterdam. Steeds vaker kreeg ik het verzoek van mensen die niet in die steden wonen om toch lessen bij me te blijven volgen. Ook deelnemers aan de lerarenopleiding en weekend retraites wilden meer. 

Deze online lessen zijn mijn antwoord op die behoefte. Wanneer je member wordt kun je elke woensdag meedoen met een yogales en een ontspanningssessie. Mijn advies is om ze allebei te doen. Ook krijg je onbeperkt toegang tot al mijn lessen en heb je de vrijheid om wanneer dan ook, waar dan ook een les te doen. Bovendien kent een membership volop voordelen zoals gratis cursussen, kortingen, updates en extra’s.

Of je je nu abonneert op mijn YouTube kanaal, member wordt of een cursus doet; ik ben hier om jou te ondersteunen op de manier die bij jou past. Mocht je speciale verzoeken of behoeftes hebben, aarzel niet om contact met me op te nemen.

Jasmijn-Yoga-yoga-basis-cursus

Yoga Basis Cursus

Is yoga nieuw voor je? Dan is deze cursus een perfecte entree! Jasmijn loopt je door de basisprincipes heen die je in elke les kunt toepassen. Ook ideaal om je kennis op te frissen als je al langer yoga doet! Goed om te weten: deze cursus krijg je gratis bij een jaarmembership.

BEGIN VANDAAG
Jasmijn-Yoga-benut-ademcursus

Meer Adem Minder Stress

Ademhalen is één van de meest krachtige -en bewezen- manieren voor stressvermindering. Jasmijn begeleidt je voor één maand minimaal 5 minuten per dag. Wordt een actieve deelnemer van je eigen ademhaling én aan het einde wil je niet meer anders. Écht.

ADEM IN …
Jasmijn-Yoga-yoga-met-tennisballen

Masseer je (pijn) vrij

De unieke workshop die de afgelopen jaren al honderden dankbare deelnemers heeft getrokken is eindelijk online beschikbaar! Ontdek hoe je een tennisbal kunt gebruiken om je hele lichaam te massage. Jasmijn begeleid je door elke stap van deze #yogametballen

ONTDEK HET NU