The Work van Byron Katie

Pak de bron van stress aan! Onder begeleiding van Jasmijn spoor je pijnlijke en beperkende gedachten op en bevraag je deze middels The Work van Byron Katie ©. The Work is meditatie. En iedereen met een open geest – lees bereidwilligheid – kan The Work doen. De methode is simpel, direct toepasbaar en diep persoonlijk werk. Het stelt je in staat om toegang te krijgen tot je eigen innerlijke wijsheid – die altijd voor je beschikbaar is en niet afhankelijk van andermans wijsheid.

Sinds 2014 is Jasmijn erg enthousiast beoefenaar van The Work. Ze volgt de opleiding tot gecertificeerd facilitator. “The Work zie ik als een yoga beoefening voor mijn geest. Ik merk de neigingen van mijn geest op en hoe ze mij klein en gevangen houden in oude denkpatronen en beschermingsmechanismen. Ik bevraag mijn stressvolle gedachten vrij, en mijn lichaam volgt. Voor mij dé manier waarop ik yoga van de mat in mijn dagelijks leven breng – die ik steeds meer als vriendelijker, levendiger en vrijer ervaar!”

Jasmijn verzorgt één op één sessies online of in persoon – aan zowel beginners als gevorderden. Neem hier contact op voor een eerste kennismakingssessie, begeleiding of verdieping. Alles om je in staat te stellen zelfstandig The Work te beoefenen.

Voor meer informatie over de methode: The Work van Byron Katie.