Voordelen membership

  • 8 nieuwe lessen per maand
  • gratis Yoga Basis cursus (t.w.v. €40)
  • onbeperkt toegang tot alle video’s
  • exclusieve content en updates voor members
  • plus bij jaarmembership 2 maanden gratis én Meer Adem Minder Stress cursus (t.w.v. €40)
  • slechts €20,- per maand of €200,- per jaar
  • 10% van je membership gaat rechtstreeks naar Stichting Wakker Dier
START NU
MEMBERSHIP LOG IN

Voordelen membership

8 nieuwe lessen per maand

gratis Yoga Basis cursus (t.w.v.€40)

onbeperkt toegang tot alle video’s

exclusieve content en updates voor members

plus bij een jaarmembership 2 maanden gratis én Meer Adem Minder Stress cursus (t.w.v.€40)

slechts €20,- per maand of €200,- per jaar

START NU
MEMBERSHIP LOG IN

YOGA BIJ JOU THUIS

Word member en je hebt altijd kwalitatieve yogalessen binnen handbereik onder leiding van een ervaren yogadocent. Beoefen waar je maar wilt, thuis of onderweg.

WANNEER JE MAAR WILT

Wat is jouw favoriete moment om yoga te doen? Een voordeel van membership is dat je je nooit meer aan het schema van een leraar of studio hoeft aan te passen.

TALLOZE EXTRA’S

Ontvang een gratis yoga basiscursus en extra video’s bij een membership. Sluit je af voor een jaar dan ontvang je maar liefst twee maanden en twee cursussen gratis!

Volg lessen vanaf je favoriete apparaat

Jasmijn-Yoga-membership-apparaat

Bij een jaarmembership is Yoga Basis én Meer Adem Minder Stress gratis!

START NU
Jasmijn-Yoga-yoga-basis-cursus

Yoga Basis Cursus

Is yoga nieuw voor je? Dan is deze cursus een perfecte entree! Jasmijn loopt je door de basisprincipes heen die je in elke les kunt toepassen. Ook ideaal om je kennis op te frissen als je al langer yoga doet! Goed om te weten: deze cursus krijg je gratis bij een jaarmembership.

BEGIN VANDAAG
Jasmijn-Yoga-benut-ademcursus

Meer Adem Minder Stress

Ademhalen is één van de meest krachtige -en bewezen- manieren voor stressvermindering. Jasmijn begeleidt je voor één maand minimaal 5 minuten per dag. Wordt een actieve deelnemer van je eigen ademhaling én aan het einde wil je niet meer anders. Écht.

ADEM IN …
Jasmijn-Yoga-yoga-met-tennisballen

Masseer je (pijn) vrij

De unieke workshop die de afgelopen jaren al honderden dankbare deelnemers heeft getrokken is eindelijk online beschikbaar! Ontdek hoe je een tennisbal kunt gebruiken om je hele lichaam te massage. Jasmijn begeleid je door elke stap van deze #yogametballen

ONTDEK HET NU

Jasmijn bij je in de huiskamer

Ik geef al jarenlang met veel plezier wekelijks les op twee yogascholen in Nederland, Yoga Moves in Utrecht en Delight Yoga in Amsterdam. Steeds vaker kreeg ik het verzoek van mensen die niet in die steden wonen om toch lessen bij me te blijven volgen. Ook deelnemers aan de lerarenopleiding en weekend retraites wilden meer. 

Deze online lessen zijn mijn antwoord op die behoefte. Wanneer je member wordt kun je elke woensdag meedoen met een yogales en een ontspanningssessie. Mijn advies is om ze allebei te doen. Ook krijg je onbeperkt toegang tot al mijn lessen en heb je de vrijheid om wanneer dan ook, waar dan ook een les te doen. Bovendien kent een membership volop voordelen zoals gratis cursussen, kortingen, updates en extra’s.

Of je je nu abonneert op mijn YouTube kanaal, member wordt of een cursus doet; ik ben hier om jou te ondersteunen op de manier die bij jou past. Mocht je speciale verzoeken of behoeftes hebben, aarzel niet om contact met me op te nemen.

Werken met Jasmijn op een manier die bij jou past

Yogaweekend Aan de Hei

vr, augustus 30 - zo, september 1

Yin Yoga Weekend

vr, september 6 - zo, september 8